Ontruimen en verkoopklaar maken

Ontruimen en verkoopklaar maken

Waar moet u op letten?

Ontruimen en verkoopklaar maken – Na een woningontruiming moet de woning vaak weer worden verkocht.
Om een woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen is het belangrijk om het beste van het huis te kunnen laten zien aan potentiele kopers. Hieronder beschrijven wij een aantal tips om uw woning te ontruimen en verkoopklaar maken. Want een eerste indruk is het belangrijkste.

Wanneer uw bezoekers krijgt die wellicht interesse hebben, is het vooral nu met de winter prettig om een aangename temperatuur te hebben in de woning. Ook niet geheel onbelangrijk om meubels te hebben staan. Zo ziet de bezoeker hoe het huis bijvoorbeeld ingericht kan worden.

Het is zeker prettig als koper om in een stof vrij huis te komen. Maak het een aangename plek die fris ruikt en er licht en sfeervol uitziet. Zowel binnen- als aan de buitenkant. Ook helpt het mee om een fruitschaal met vers fruit neer te zetten!

Om het huis zo goed mogelijk te verkopen is het goed om van te voren te controleren of er geen sporen van lekkage zijn. Vervang zo nodig de lekkende ramen, en geef piepende deuren een druppeltje olie. Ruim alles netjes op. De koper wilt natuurlijk overal kijken. Dus ook een schone badkamer en toilet is wel zo netjes.

Is het huis helemaal klaar om verkocht te worden? Plaats een bos verse bloemen op tafel!

Hoe zien mensen uw woning?

Vergeet uw buitenkant van de woning niet. Zorg ook voor een schone tuin, oprit of garage. Verwijder al het onkruid en zet de vuilcontainer uit het zicht.

Als u al deze tips volgt zal u zeker sneller de woning verkopen! Heeft u zelf nog goede tips of suggesties om een huis verkoopklaar te maken? Laat het ons weten in een reactie!

Heeft u vragen of wilt u hulp bij het ontruimen en verkoopklaar maken van uw woning? Neem dan contact met ons op.

One thought on “Ontruimen en verkoopklaar maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *