Verhuizen

Zorgeloos verhuizen met NLontruimers

Als ervaren verhuizer met een professioneel betrokken team zorgen wij voor het vlot en soepel verhuizen van uw spullen. We bereiden de verhuizing samen met u goed voor met aandacht voor uw waardevolle spullen. Onze vrachtwagen laden we efficiënt zodat we een minimaal aantal keer hoeven rijden en u uw nieuwe woning snel kan inrichten.

Verhuizen

Verhuizen is altijd inclusief:

Al onze verhuizers zijn ervaren en betrokken. Uw eigendommen worden met grote zorgvuldigheid behandeld om schade te voorkomen, danwel uit te sluiten.

Bij een verhuizing is een verhuiswagen inbegrepen.

De woning wordt standaard bezemschoon opgeleverd. Indien gewenst kunnen in overleg schoonmaak werkzaamheden worden aangeboden.

Vanuit onze kennis van vastgoed en makelaardij kunnen wij u heel goed adviseren over het optimaal op de markt brengen van uw woning. We kunnen uw huis vervolgens conform uw wensen opknappen en verkoop- of verhuurklaar opleveren.

Wist u dat..

NLontruimers verzorgt de nodige herstel- en schoonmaakwerkzaamheden in uw ontruimde woning zodat u die verhuur- of verkoopklaar kunt opleveren.

Opslag en hergebruik

Spullen die u niet wilt mee verhuizen kunnen wij voor u afvoeren of tijdelijk opslaan in onze beveiligde units. Ook kunnen we ze een tweede leven geven door donatie aan goede doelen als Kringloopwinkels en het Leger des Heils.

verhuizen

Kringloop-300x45
Legerdesheils
Inboedelopslag

NLontruimers staat voor

Ervaren
NLontruimers verzorgt jaarlijks ruim 400 ontruimingen op maat in heel Nederland.
Betrouwbaar
Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen afspraken na.
Betrokken
Wij denken graag met u mee en bieden opmaat oplossingen voor iedere situatie.
Discreet
Ontruimen is vaak een emotionele gebeurtenis, wij gaan hier discreet mee om.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor uw vraag of een vrijblijvende bezichtiging.
Of vraag direct een offerte aan.

Contact  Offerte aanvragen