Woningontruiming in Rotterdam (e.o.)

Woningontruiming Rotterdam – Een ontruimer met Rotterdamse roots

Heeft u te maken met een woningontruiming Rotterdam? En zoekt u een professioneel bedrijf dat u kan helpen? NLontruimers staat graag voor u klaar. NLontruimers verzorgt jaarlijks ruim vierhonderd ontruimingen op maat in heel Nederland. We zijn van oorsprong een Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen. De meest voorkomende redenen van ontruiming zijn overlijden, echtscheiding, faillissement, samenwonen/trouwen, verhuizing naar een verpleeghuis of emigratie.

In deze vaak emotionele periode komt er veel op u af en krijgt u te maken met allerlei vragen rondom de inboedel en woning. Waar moeten de spullen naartoe? Wat kan er weg en welke spullen zijn nog bruikbaar? Hoe werkt het met het opzeggen en opleveren van de (huur)woning? Daarnaast is het ook fysiek een zware klus: spullen sjouwen, tapijt verwijderen, alles schoonmaken. Kunt u wel wat hulp gebruiken? NLontruimers kan het leegmaken van de woning volledig of gedeeltelijk uit handen nemen, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Waarmee kunnen we u helpen?

  • Zorgvuldig sorteren en verwijderen van de inboedel. Inclusief het demonteren van gordijnen en rails, haakjes en planken en het verwijderen van vloerbedekking.
  • Alle nog bruikbare spullen worden aanbieden aan opkopers of goede doelen. Zo krijgen deze spullen nog een tweede leven en wordt bijgedragen aan een beter milieu.
  • Verhuizen van inboedel naar een andere woning.
  • Tijdelijke opslag. Wij kunnen spullen waarvan u nog geen afscheid wilt nemen tijdelijk voordelig voor u opslaan in onze beveiligde opslagunits. Wanneer u er weer plek of bestemming voor heeft, kunnen we ze weer naar u toe brengen.
  • Afval scheiden en afvoeren volgens milieunormen.
  • Bezemschoon opleveren. We leveren de woning standaard bezemschoon op. Indien gewenst kunnen we herstel- of renovatiewerkzaamheden verrichten of de woning conform afspraken voor u opleveren aan verhuurder of makelaar. Hierbij kunt u denken aan: het verwijderen van vloerbedekking of plavuizen, het egaliseren van vloeren, verwijderen van behang, stucwerk, demonteren van lampen, gordijnen (gordijnrails) en planken. Maar ook uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voor een frisse oplevering.
  • Als u daar prijs op stelt, kunnen wij ook de sleuteloverdracht van u overnemen.

Werkwijze: deskundig, betrokken en zorgvuldig

Ons kantoor is 24 uur per dag bereikbaar. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we langs voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging. Samen met u kijken welke spullen we kunnen verhuizen, afvoeren, opslaan of een waardevol tweede bestaan geven. Ook maken we samen een planning en nemen we door wat er nodig is voor de opleveringsinspectie van de verhuurder of makelaar. Op basis hiervan maken we een inschatting van de werkzaamheden en ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Indien haast is geboden, kunnen we eventueel al binnen 48 uur na uw opdracht starten met ontruimen. Ons team is deskundig, betrokken en zorgvuldig en werkt volledig volgens uw wensen.

Wilt u meer informatie over een woningontruiming in Rotterdam e.o.?

Heeft u te maken met het ontruimen van een woning en wilt u weten wat NLontruimers voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.